nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Bedrijfskleding, kleding voor promotionele activiteiten, beurzen en evenementen.

TeamSpullen.nl verzorgt ook bedrijfskleding. Functioneel en met een exclusieve en sportieve uitstraling! Kleding voor promotionele acties, teambuildings bijeenkomsten, beurzen en/of evenementen. Indien gewenst kan de kleding bedrukt of geborduurd worden.

Klik hieronder op de interactieve catalogi om de promotionele bedrijfskleding te bekijken. Meer informatie? Bel met 0172 41 62 62 of stuur een e-mail naar: info@teamspullen.nl

NEW! COTTOVER

PEOPLE AND PLANET

Bij CottoVer draait alles om duurzaamheid. In elke stap van de productieketen - van katoen tot eindproduct - wordt getracht duurzaamheid prioriteit te geven. Dit resulteert in een uitgebreide collectie basiskleding in prachtige kleuren, modellen en maten. Cottover's filosofie is dan ook duurzaamheid combineren met stijl. Alle kleding is gelabeld met  GOTS , Oeko Tex, Nordic Ecolabel en er wordt alleen 100% Fairtrade-certified and organic cotton gebruikt.

James Harvest Sportswear

Stijlvolle bedrijfskleding voor alle seizoenen. Imago, uitstraling, naamsbekendheid, prioriteiten voor elke onderneming. De James Harvest Sportswear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding in de allerbeste kwaliteiten. Een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ stijl.

Printer Essentials & Printer Red Flag

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding. Printer Active Wear is kwaliteit met een gunstig prijskaartje. 

DAD Sportswear

Sportieve high-tech bedrijfskleding. DAD is een Zweeds merk van functionele kleding voor ambitieuze bedrijven, gëinspireerd door het leven aan de zee. Een uitgebreid assortiment van kwalitatieve kleding, ideaal voor alledaags gebruik of activiteiten die net iets veeleisender zijn.

Mac One

Promotionele kleding voor een verbluffend imago. Een brede en zorgvuldig samengestelde collectie, voor iedere smaak en situatie waarin u door middel van kleding uw boodschap wilt overbrengen. De collectie bevat naast enkele klassieke basis kledingstukken ook innoverende en unieke producten en natuurlijk damesmodellen. Wilt u als bedrijf in het oog springen, dan is dit merk uw ideale partner!

J. Harvest & Frost

J.Harvest & Frost. Stijlvolle bedrijfskleding onderverdeeld in 3 concepten. Green bow is de klassieke collectie, Red bow combineert klassiek met contrasterende details en de Purple bow collectie speelt in op de laatste trends in de modewereld.

 

 

James Harvest Sportswear

 

Printer Essentials Promowear  J. Harvest & Frost

DAD Sportswear Mac1One Promotionele kleding