nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters
RSS

Nieuws / Blog

Meet-n-Move 2.0.

Altijd leuk om dit soort berichten te ontvangen en wat een goed werk doet de Dutch integration Group! Met TeamSpullen.nl hebben wij Meet-n-Move geholpen met de hesjes en de bedrukking daarvan met het Meet-n-Move logo.

Meet-n-Move

Om een bijdrage te leveren aan hun integratieproces wil de Stichting Dutch Integration Group (DIG) initiatieven ontplooien voor vluchtelingen en Nieuwe Nederlanders, waarbij zij op een makkelijke manier en op verschillende terreinen in contact komen met de Nederlandse bevolking. Een heel mooi initiatief waar wij graag ons steentje aan hebben bijgedragen!

Teamkleding voor Nuon Solar Team

Het Nuon Solar Team, het ambitieuze Delftse studenten project, bereidt zich voor op de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika met de Nuna8. De Sasol Solar Challenge is een race die in het tussenjaar van de World Solar Challenge (WSC) in Zuid-Afrika plaatsvindt. 

Steun Esther en Villa Joep

Esther loopt de NY marathon 2016 voor Villa Joep. Villa Joep is een stichting, opgericht door de ouders van de aan neuroblastoom overleden Joep. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek specifiek gericht tegen neuroblastoom kinderkanker. Elke euro die binnenkomt wordt aan onderzoek besteed... 

Icons of Nature tour!

Icons of Nature tour! Met zijn 100-daagse voettocht door Nederland vraagt Chris Slappendel aandacht voor de wilde dieren.

Binnenkort een toernooi?

Heb jij binnenkort een toernooi met je team of ga je op teamweekend?

Navigate North, Team Ons Winkeltje en Spinning Wheel halen geld op voor het goede doel.

Jilles Heemskerk van Gezinshuis Spinning Wheel en Dirk van Kampen van Stichting Voedselbank Alphen a/d Rijn haalden € 9500,- op met Navigate North.

Craft Baselayer Guide

Met de Craft Baselayer Guide vind je makkelijk de juiste Craft kleding

Het Craft principe

Het succesvolle Craft principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters.  Alles draait op het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Uit de beste materialen heeft Craft zijn assortiment samengesteld, onderverdeeld in drie lagen

Teamkleding

Inspiratie