nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Voor de fietsliefhebbers en mountainbikers zijn goede fiets sokken een essentieel onderdeel van wielerkleding. Goede fietssokken zorgen voor een optimaal contact tussen schoenen en fiets en bieden een perfecte temperatuurregulerende werking voor de voeten. Potentiële drukpunten worden tegen gegaan door een platte teennaad en elastische versteviging verhindert het verschuiven van de fietssok in de schoen en beschermt de voet.  

Sorteer op
Weergave per pagina
Prijzen incl. 21% btw

Moose CrossCountry Mountainbike sokken

De Moose Crosscountry is een echte Mountainbike sok. Climawell materiaal, gemengd met zilverionen "Klimaat" garen zorgt voor een optimale voet temperatuur, heeft een anti-bacteriële werking en vermindert vieze geurtjes.
€ 10,00

Moose Hurricane Wielrensok

De Moose Wielrensok heeft een rand met relatief kleine ventilatiekanalen, gemaakt van SilverWool materiaal, een combinatie van hoge kwaliteit merino wol en polyamide met zilverionen.
€ 13,55

Moose Nordcapp Fietssokken

Dé winterband onder de fiets sokken. De anatomisch vormgeving en het speciale design bieden een comfortabel gevoel voor uw voeten en benen en onder andere bescherming tegen tegenwind.
€ 16,25

Moose Race Fietssokken

Moose Race Sokken bieden de beste temperatuur voor de voeten tijdens het fietsen. Een duurzame sok van hoge kwaliteit in 3 kleuren.
€ 11,50

Moose Race Fluoriserend Geel

Duurzame Race Sokken in fluoriserend geel met temperatuurregulerende werking voor de voeten. De uitstekende pasvorm zorgt voor een optimaal contact tussen schoenen en fiets.
€ 11,50

Moose Race Fluoriserend Groen

Duurzame Race Sokken in fluoriserend groen met temperatuurregulerende werking voor de voeten. De uitstekende pasvorm zorgt voor een optimaal contact tussen schoenen en fiets.
€ 11,50

Moose Race Fluoriserend Roze

Duurzame Race Sokken in fluoriserend roze met temperatuurregulerende werking voor de voeten. De uitstekende pasvorm zorgt voor een optimaal contact tussen schoenen en fiets.
€ 11,50

Moose Roadmaster Wielren sokken

De ideale basissok voor fietsers en wielrenners. Door zijn eigenschappen en optimaal comfort is de Road Master geschikt voor iedereen. Leverbaar in 4 combinatie kleuren.
€ 9,25
Sorteer op
Weergave per pagina
Prijzen incl. 21% btw