nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Promotiekleding voor iedere branche!

Wij helpen u graag de juiste promotionele kleding te vinden voor uw bedrijf. Wij leveren betaalbare en kwalitatieve kleding geschikt voor beurzen, bedrijfsevents, sportevenementen, sponsoring en overige akties. Onbedrukt, bedrukt of geborduurd. Op onze site vindt u al veel kleding in tientallen kleuren en maten variërend van de kleinste kindermaten tot grote volwassen maten. Daarnaast leveren wij nog diverse andere kleding van diverse merken. Vindt u op de site niet wat u zoekt laat ons dan voor u zoeken.

Bedrukken/ borduren

Ook helpen wij u graag met het bedrukken of borduren van uw promotiekleding. Prijzen daarvoor zijn in het algemeen maatwerk en wij doen u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project. Bij bedrukken zijn de aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren bepalend voor de prijs. Bij borduren is het aantal kleuren niet van belang maar bepaalt de gedetailleerdheid van de logo's en het te borduren oppervlak de prijs. Wij werken uitsluitend met de beste drukkers en borduurders om de kwaliteit te waarborgen. Promotiekleding is immers uw visitekaartje!

Voor wie?

Teamspullen levert of heeft promotiekleding geleverd aan diverse bedrijven van groot tot klein zoals o.a. Embraer, Accenture, Ikea (vestiging), Randstad (vestiging), Mobile Red, AIR Amsterdam, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Vriendenloterij, RTL Talentacademy. Naast bedrijven leveren wij ook regematig (promotie) kleding aan o.a. afdelingen op universiteiten, ministeries, gemeenten, diverse scholen, ROC's, filmproductiebedrijven en fysiotherapie praktijken. Op de pagina inspiratie kunt u een indruk krijgen van werk waar wij trots op zijn. 

Kunnen wij u helpen met uw promotiekleding?

Daag ons uit en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via de chat functie rechtsonderin op deze pagina, het contactformulier op onze site, via het e-mailadres info@TeamSpullen.nl of via telefoonnummer 0172 416262.