nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Retourneren

Retourbeleid
TeamSpullen.nl hanteert een soepel retourbeleid. Je hebt 30 dagen de tijd om jouw bestelling, of een deel hiervan, te retourneren. Deze termijn gaat 1 dag na ontvangst van de bestelling in. Kies je ervoor om je bestelling terug te sturen via de post dan is de enige voorwaarde die wij stellen dat de artikelen ongebruikt zijn en, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van de originele labels en verpakking (dit geldt ook voor eventueel geopend plastic waar kleding in zat). Indien je je volledige bestelling retourneert, zullen wij naast het aankoopbedrag van de artikelen ook de oorspronkelijke verzendkosten vergoeden. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden deze oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed. 

TeamSpullen.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping heeft aangemeld. Tenzij TeamSpullen.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag TeamSpullen.nl wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. TeamSpullen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
 

Ruilen?
Wil je hetzelfde artikel in een andere maat of kleur ontvangen? Mail dan onze klantenservice. Indien het artikel in de gewenste maat of kleur voorradig is, zullen wij deze gedurende de toegestane termijn reserveren en kosteloos opsturen na ontvangst van je retourzending. Wil je een ander item ontvangen? Neem dan contact met ons op of plaats dan een nieuwe order. Van de retourgezonden artikelen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.
 

Retourneren
Stuur binnen maximaal 30 dagen na aankoop een mail naar retouren@teamspullen.nl en meld de artikelen aan die je retour wilt zenden. Vermeld hierbij ook het weborder nummer. Stuur de artikelen binnen maximaal 30 dagen na aanmelding van de retour terug. Download het retourformulier. Print deze uit en vul hem zo volledig mogelijk in. Stuur de retourzending vervolgens samen met het ingevulde formulier op naar:

TeamSpullen.nl
Hazeveld 24
2405 AE Alphen aan den Rijn

Download Retourformulier in DOC formaatdownload retourformulier DOCDownload Retourformulier in PDF formaatdownload retourformulier PDF

 

Klachtenafhandeling
Heb je een klacht over de dienstverlening van TeamSpullen.nl, dan willen wij je vriendelijk vragen deze via e-mail kenbaar te maken. Stuur een e-mail naar support@teamspullen.nl  met een duidelijke omschrijving van je klacht. Wij zullen de ontvangst per e-mail bevestigen en je klacht binnen 30 dagen na ontvangst inhoudelijk beantwoorden en ons uiterste best doen om deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar TeamSpullen.nl bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om een geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).