nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Retourneren

Retourbeleid
TeamSpullen.nl hanteert een soepel retourbeleid. Je hebt 30 dagen de tijd om jouw bestelling, of een deel hiervan, te retourneren. Uitzondering hier op zijn uitlopende artikelen en artikelen die in de rubriek uitverkoop staan. Deze kunnen wij helaas niet meer retour nemen. De retourtermijn gaat 1 dag na ontvangst van de bestelling in. Kies je ervoor om je bestelling terug te sturen via de post dan is de enige voorwaarde die wij stellen dat de artikelen ongebruikt zijn en, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van de originele labels en verpakking (dit geldt ook voor eventueel geopend plastic waar kleding in zat). Indien je je volledige bestelling retourneert, zullen wij naast het aankoopbedrag van de artikelen ook de oorspronkelijke verzendkosten vergoeden. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden deze oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed. 

TeamSpullen.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping heeft aangemeld. Tenzij TeamSpullen.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag TeamSpullen.nl wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. TeamSpullen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wijziging retourbeleid t.a.v. verzendkosten retouren

Teamspullen.nl is een ´kleinere webshop´. Onze prijzen zijn scherp en wij streven een hoog serviceniveau na. Voor het verzenden van je bestelling rekenen wij € 3,95 en voor bestellingen vanaf € 65,00 is er gratis verzending. Wij nemen dus al een deel van de verzendkosten voor onze rekening. Wij kunnen echter niet meegaan met de grote webshops die gratis verzenden en gratis retourneren aanbieden. Omdat wij je zo goed mogelijk van dienst willen zijn gaan wij ons retourbeleid (tijdelijk) wijzigen en nemen wij vanaf mei 2018 ook een deel van de retour verzendkosten voor onze rekening. Een normale pakketverzending via postNL kost voor particulieren € 6,95. Wij bieden je nu de mogelijkheid jouw retour makkelijk en goedkoop terug te sturen via postNL of via DHL voor € 3,95 waardoor je € 3,00 bespaart. De kosten worden ingehouden op jouw terugbetaling. Wat moet je doen:

 1. meld je retour binnen maximaal 30 dagen na aankoop aan via retouren@teamspullen.nl
 2. Vermeld in de mail het bestelnummer, welke artikelen je wilt retourneren, of je artikelen wil omruilen of dat je het aankoopbedrag terug wil ontvangen.  Ter verbetering van onze serviceverlening waarderen we het als je ook de reden van retour wil vermelden (verkeerde maat, kleur valt tegen etc.). 
 3. laat ons ook weten wat je voorkeur heeft, retour afleveren bij een PostNL agentschap of bij een DHL parcelshop.
  - zoek dichtstbijzijnde postNL pakketpunt
  zoek dichtstbijzijnde DHL parcelshop
 4. wij mailen je vervolgens  een verzendlabel en retourdocument waarmee je de retourzending voordelig kan versturen.
 5. indien mogelijk hergebruik de originele verzenddoos, verzendzak of brievenbusdoos of gebruik een andere verpakking om het product te versturen, voeg het retourformulier bij en indien nog in bezit de pakbon.
 6. Print je verzendlabel uit die je via de mail hebt ontvangen en plak deze op de doos.
 7. Geef je pakket af bij een postNL pakketpunt of DHL parcelshop.


Wil je geen gebruik maken van bovenstaande retour verzendservice, stuur dan binnen maximaal 30 dagen na aankoop een mail naar retouren@teamspullen.nl en meld de artikelen aan die je wil retourneren. Vermeld hierbij ook het weborder nummer. Stuur de artikelen binnen maximaal 30 dagen na aanmelding van de retour terug. Download het retourformulier. Print deze uit en vul hem zo volledig mogelijk in. Stuur de retourzending vervolgens samen met het ingevulde formulier en voldoende gefrankeerd op naar:

TeamSpullen.nl
Hazeveld 24
2405 AE Alphen aan den Rijn

 

Ruilen?
Wil je hetzelfde artikel in een andere maat of kleur ontvangen? Geef dit dan aan in het retourformulier. Indien het artikel in de gewenste maat of kleur voorradig is, zullen wij deze gedurende de toegestane termijn reserveren en kosteloos opsturen na ontvangst van je retourzending. Heb je er haast mee, mail ons dan gerust. Wil je een ander item ontvangen? Neem dan contact met ons op of plaats dan een nieuwe order. Van de retourgezonden artikelen zullen wij in dat geval het aankoopbedrag terugstorten.

 

Retourformulier 

 

Download Retourformulier in DOC formaatdownload retourformulier DOCDownload Retourformulier in PDF formaatdownload retourformulier PDF

 

Klachtenafhandeling
Heb je een klacht over de dienstverlening van TeamSpullen.nl, dan willen wij je vriendelijk vragen deze via e-mail kenbaar te maken. Stuur een e-mail naar support@teamspullen.nl  met een duidelijke omschrijving van je klacht. Wij zullen de ontvangst per e-mail bevestigen en je klacht binnen 30 dagen na ontvangst inhoudelijk beantwoorden en ons uiterste best doen om deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar TeamSpullen.nl bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om een geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).