nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Over TeamSpullen.nl

Bij TeamSpullen.nl vind je de coolste sportkleding en teamkleding voor diverse sporten zoals  hockey, voetbal, handbal, korfbal, volleybal, basketbal, tennis, golf en hardlopen. Ook voor custom made sportkleding en voor het bedrukken of borduren van promotionele  (bedrijfs-) kleding kan je bij ons terecht. Daarnaast leveren wij diverse sportmaterialen zoals o.a. coachborden, loopladders, bidonkratten, pionnen en markers. In de webshop zijn bijna alle artikelen per stuk te bestellen en hanteren wij aantrekkelijke staffelkortingen wanneer je 2 of meer artikelen bestelt. Speciaal voor teams zijn er teamkortingen. Verzendkosten voor een adres in Nederland zijn € 3,95 en bestel je voor minimaal € 65,00 dan rekenen wij geen verzendkosten. TeamSpullen.nl hanteert een soepel retourbeleid met een bedenktermijn van 30 dagen.

Vind je op de site niet precies wat je zoekt neem dan contact met ons op, bel met 0172 41 62 62 of stuur een e-mail naar: [email protected]

 

Kijk ook eens op TacticTables.com , een nieuwe website met innovatieve concepten en produkten op het gebied van coachborden!