nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Teamkleding

TeamSpullen is gespecialiseerd in promotionele kleding, al of niet bedrukt voor teams. Teams van hockey-, voetbal-, volleybal-, tennisclubs etc. maar ook sportteams van bedrijven, schoolteams, scoutingverenigingen, scheidsrechtersverenigingen, gemeentes, voetbal-, hockeyscholen, studentenverenigingen etc. kunnen bij ons terecht. Naast standaardkleding kunnen wij voor teams ook kleding op maat maken (eigen kleuren/design etc.). Wil je dit of ben je op zoek naar een specifiek merk of specifiek artikel maar vind je die niet op onze site, neem dan contact met ons op. 

Monster / pasmaten aanvragen

Het is lastig om een artikel uit te zoeken op basis van alleen een foto. Het is uiteraard mogelijk een monster/sample of enkele pasmaten in de gewenste kleur te bestellen. Bij een uiteindelijke bestelling zullen wij dan de de juiste staffelprijs verrekenen op de eindrekening. Twijfel je over een artikel of heb je vragen over kwaliteit, kleur of andere zaken neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Indien de kleding bedrukt dient te worden ontvangen wij graag de benodigde logo's (liefst in eps formaat). Voordat de kleding bedrukt wordt sturen wij altijd eerst een digitale drukproef voor akkoord.

Meer informatie? Bel dan met 0172 41 62 62 of stuur een e-mail naar: [email protected]