nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Teamkleding

Gratis hoodie of sweater bij teambestellingen!

TeamSpullen is gespecialiseerd in promotionele kleding, al of niet bedrukt voor teams. Teams van hockey-, voetbal-, volleybal-, tennisclubs etc. maar ook sportteams van bedrijven, schoolteams, scoutingverenigingen, scheidsrechtersverenigingen, gemeentes, voetbal-, hockeyscholen, studentenverenigingen etc. kunnen bij ons terecht. Naast standaardkleding kunnen wij voor teams ook kleding op maat maken (eigen kleuren/design etc.). Wil je dit of ben je op zoek naar een specifiek merk of specifiek artikel maar vind je die niet op onze site, neem dan contact met ons op. 

Monster / pasmaten aanvragen

Het is lastig om een artikel uit te zoeken op basis van alleen een foto. Het is uiteraard mogelijk een monster/sample in de gewenste kleur te bestellen via de site . Wij sturen deze monsters geheel vrijblijvend toe zodat je deze kan beoordelen op pasvorm, kwaliteit en kleur. Na retour ontvangst van de monsters binnen 14 werkdagen, wordt het betaalde bedrag gecrediteerd. (het monster dien je zelf voldoende gefrankeerd retour te sturen). Twijfel je over een artikel of heb je vragen over kwaliteit, kleur of andere zaken neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bevalt het monster dan is de eventuele volgende stap het verzorgen van enkele pasmaten zodat de maten van het team kunnen worden opgenomen.

Zodra alle maten bekend zijn kunnen wij de definitieve bestelling plaatsen. Indien de kleding bedrukt dient te worden ontvangen wij graag de benodigde logo's (liefst in eps formaat). Voordat de kleding bedrukt wordt sturen wij altijd eerst een digitale drukproef voor akkoord.

Teamacties!

Alle prijzen op de site zijn de prijzen voor enkele stuks. Bij diverse artikelen krijg je korting bij 2+, 6+ en een teamkorting bij 11+. Daarnaast hebben we regelmatig acties voor teams. Er is een doorlopende Facebook actie 11 + 1, waarbij we 1 hoodie gratis weggeven. Kijk voor meer informatie op de actie pagina.

Meer informatie? Bel dan met 0172 41 62 62 of stuur een e-mail naar: [email protected]