nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters
Sorteer op
Weergave per pagina
Prijzen incl. 21% btw

Sportsok Proact

Korte sportsok van Proact met badstof aan de binnenkant voor extra comfort. Platte naden ter hoogte van de tenen en strakker aan de enkel en de schacht voor een perfecte pasvorm. In 3 kleuren.
€ 4,50

Adidas Crew Golfsokken Wit (2-pack)

2 paar golfsokken, antimicrobieel, gepolsterde zool, mesh ventilatie aan bovenkant.
€ 19,95

Bamboe sport enkelsokken Proact

Bamboe sport enkelsokken. Lichte en comfortabele sokken van Proact, 80% viscose uit bamboe. Leverbaar in 4 kleuren.
€ 3,95

Moose Insider

Moose Insider, sokngebaseerd op Olympisch fietsmodel, anatomische vormgeving door gebruik L/R-systeem. Versterkte hiel en teen om slijtage tegen te gaan. Platte naad.
€ 9,00

Moose Smile Sportsok Bubbles

Moose Bubbles, Fun Sportsok uit de Smile serie. Universele sok, hoge kwaliteit voor een lage prijs. Door materiaal Climawell een goede antibacteriële werking.
€ 8,50

Moose Smile Sportsok Heat

Moose Heat, Fun Sportsok uit de Smile serie. Universele sok, hoge kwaliteit voor een lage prijs. Door materiaal Climawell een goede antibacteriële werking. In wit/lime en wit/oranje
€ 8,50

Moose Smile Sportsok Talking

Moose Talking, Fun Sportsok uit de Smile serie. Universele sok, hoge kwaliteit voor een lage prijs. Door materiaal Climawell een goede antibacteriële werking. In wit en zwart.
€ 8,50

Moose Sneakers

Moose Sneakers, kwalitatief hoogstaande, allround sok met het comfortabele L/R-systeem. Geschikt voor warme dagen, niet alleen voor sport, maar ook geschikt voor gebruik in vrijetijdsschoenen.
€ 8,00

Moose Sportsok Freak

Moose Freak funsok, hoge kwaliteit voor een lage prijs. Goede antibacteriële werking door gebruik van Climawell materiaal. In Fluor groen en Fluor roze uitvoering.
€ 9,00

Crew Socks ADO

€ 9,95

Crew Socks Cow

€ 9,95

Crew Socks USA

€ 9,95

Crew Socks xxx

€ 9,95
Sorteer op
Weergave per pagina
Prijzen incl. 21% btw