nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Werkkleding

Kwaliteit werkkleding met of zonder bedrukking of borduring. Wij leveren professionele jassen, softshells, werkbroeken en sweaters tegen aantrekkelijke prijzen. Meerdere stuks nodig en wilt u eerst passen neem dan contact met ons op. 

Werkkleding laten bedrukken of borduren?

Bij TeamSpullen kunt u uw werkkleding laten bedrukken of laten borduren met logo of andere uitingen. Meer informatie? U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze site, via het e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 0172 416262.

Sorteer op
Prijzen incl. 21% btw

Jobman 5564 Polo

9 kleuren | XS-3XL
€ 15,50

Jobman 1270 Shell Jacket

Zwart | S-3XL
€ 144,95

Jobman 1384 Winter Jacket

3 kleuren | XS-4XL
€ 96,50

Energy Pro Polo

3 kleuren | S-4XL
€ 19,50

Men´s Heavy Polo Pocket

7 kleuren| XS t/m 5XL
€ 25,95

Men´s Jersey Polo

6 kleuren | S-5XL
€ 21,50
Sorteer op
Prijzen incl. 21% btw

Bedrukken/ borduren promotiekleding

Ook helpen wij u graag met het bedrukken of borduren van uw promotiekleding. Prijzen daarvoor zijn in het algemeen maatwerk en wij doen u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project. Bij bedrukken zijn de aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren bepalend voor de prijs. Bij borduren is het aantal kleuren niet van belang maar bepaalt de gedetailleerdheid van de logo's en het te borduren oppervlak de prijs. Wij werken uitsluitend met de beste drukkers en borduurders om de kwaliteit te waarborgen. Promotiekleding is immers uw visitekaartje!


Voor wie?

Teamspullen levert of heeft promotiekleding geleverd aan diverse bedrijven van groot tot klein zoals o.a. Embraer, Accenture, Ikea (vestiging), Randstad (vestiging), Mobile Red, AIR Amsterdam, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Vriendenloterij, RTL Talentacademy. Naast bedrijven leveren wij ook regematig (promotie) kleding aan o.a. afdelingen op universiteiten, ministeries, gemeenten, diverse scholen, ROC's, filmproductiebedrijven en fysiotherapie praktijken. Op de pagina inspiratie kunt u een indruk krijgen van werk waar wij trots op zijn.


Kunnen wij u helpen met uw promotiekleding?

Daag ons uit en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via de chat functie rechtsonderin op deze pagina, het contactformulier op onze site, via het e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 0172 41 62 62