nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Duurzame Promotionele kleding

De kleding industrie staat bekend als één van de meest vervuilende en mensonterende industrieën ter wereld. Gelukkig zien steeds meer kledingproducenten in dat het zo niet langer kan en worden productieprocessen gewijzigd naar duurzamere oplossingen. Arbeiders in de lage lonen landen worden steeds beter betaald en er wordt toe gezien op veiligere en hygiënischere werkomstandigheden, normale werktijden en eerlijke beloningen. Duurzame kleding in de vorm van biologisch katoen, geteeld zonder gebruik van chemicaliën of kunstmest, waardoor katoengewas, bodem, grondwater en lucht gespaard wordt en de lokale bevolking en het milieu geen schadelijke invloed ondervinden van de productieprocessen. 

Hieronder een selectie van duurzame gecertificeerde kleding. Kleding geproduceerd van organisch of geregenereerd  katoen, gerecycled polyester en/of van bedrijven die dusdanig sociaal geëngageerd zijn met de mensen en omgeving waar de kleding wordt geproduceerd dat er sprake is van fairtrade.

Bedrukken/ borduren promotiekleding

Ook helpen wij u graag met het bedrukken of borduren van uw promotiekleding. Prijzen daarvoor zijn in het algemeen maatwerk en wij doen u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project. Bij bedrukken zijn de aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren bepalend voor de prijs. Bij borduren is het aantal kleuren niet van belang maar bepaalt de gedetailleerdheid van de logo's en het te borduren oppervlak de prijs. Wij werken uitsluitend met de beste drukkers en borduurders om de kwaliteit te waarborgen. Promotiekleding is immers uw visitekaartje!


Voor wie?

Teamspullen levert of heeft promotiekleding geleverd aan diverse bedrijven van groot tot klein zoals o.a. Embraer, Accenture, Ikea (vestiging), Randstad (vestiging), Mobile Red, AIR Amsterdam, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Vriendenloterij, RTL Talentacademy. Naast bedrijven leveren wij ook regematig (promotie) kleding aan o.a. afdelingen op universiteiten, ministeries, gemeenten, diverse scholen, ROC's, filmproductiebedrijven en fysiotherapie praktijken. Op de pagina inspiratie kunt u een indruk krijgen van werk waar wij trots op zijn.


Kunnen wij u helpen met uw promotiekleding?

Daag ons uit en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via de chat functie rechtsonderin op deze pagina, het contactformulier op onze site, via het e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 0172 416262.